Tidigare event 2017

Introduktionsworkshop i Zen Coaching - Medveten Närvaro

1 juni kl. 18-20 och 8 juni kl. 18-20 i Brovillan (två separata tillfällen).

Välkommen på en workshop som innehåller föreläsning, meditation och enkla övningar för att leva i medvetenhet och närvaro.

Vad är viktigt för Dig och vad längtar Du efter? Lever du ditt liv fullt ut eller finns det något som hindrar dig? Genom medvetna val kan vi skapa våra liv och få tillgång till vår fulla potential. Längs vägen kan det finnas mönster, beteenden och strategier som inte är så hjälpsamma och det kan vara värdefullt att undersöka dessa för att se vilka behov som egentligen finns under dem. Genom att ta kontakt med våra behov och vad vi verkligen längtar efter kan vi komma i djupare kontakt med oss själva och fyllas av livets kvalitéer istället för distraktion. 

Din investering: 100 kr. Bokning sker via mail till linda.k.granquist@gmail.com eller här.

Välkommen!

 

Meditation - Medvetenhet och Närvaro

Vill du börja dagen i lugn och ro följt av att sätta en intention för dagen? 

Eller vill du avsluta dagen med en lugn stund följt av en kort reflektion av dagen? Välkommen på meditation på tisdagar kl. 20 och torsdagar kl. 07 i Brovillan.

Meditationen är guidad och temat är att stärka medvetenheten. 

Genom att göra medvetna val får vi tillgång till kvaliteter som Frihet, Kärlek, Lugn, Visdom, Kraft och Kontakt med oss själva. Genom medvetenhet får vi också tillgång till ett större perspektiv och utifrån det kan vi välja hur vi vill agera istället för att reagera automatiskt. Själva meditationen tar ca. 30 minuter och efteråt finns det möjlighet till en stunds reflektion tillsammans. Första gången är kostnadsfri och sedan är din investering 100 kr per gång. Bokning sker via mail till linda.k.granquist@gmail.com eller här.

Välkommen!