Referenser

"Det var en mäktig upplevelse. För första gången i mitt liv kände jag mig totalt grundad. Jag har haft stor nytta av din coaching då det varit mycket kraftfullt att verkligen stanna i en känsla och att utforska den. Nu vet jag att även starka känslor klingar av bara jag låter dem få finnas. Jag måste heller inte agera på allt jag känner. Det är ett väldigt spännande och utvecklande sätt att bli coachad och du överför ett lugn och en trygghet."

- Ingela Munther, Munther coaching
 

"I mitt utforskande tillsammans med Linda har jag känt mig totalt trygg i att vara sårbar vilket har bidragit till att jag kommit i kontakt med ett otroligt djup. Lindas starka nyfikenhet har gjort våra resor tillsammans spännande och lekfulla mitt i all smärta. Tack för din varma, kärleksfulla och ömma närvaro som har hållit space för mig."

- Sandra Geitz, coach, Spanien

 

"I found the sessions to be extremely supportive in practical life-planning terms, but more than that, you created a very supportive, safe and reassuring space for me to explore my feelings, needs and longings in the present moment. I love the way you are so quick to "celebrate" my strengths and insights, which immediately gives me more access to them. I also really enjoyed the simplicity of your listening and questioning, plus the insights and interpretations you were able to offer with regard to my process. When I remember the sessions now, I have a feeling of peacefulness, clarity and trust - in you, in myself, and in the unfolding now..."

- Abhiyana Michelle Singer, United Kingdom

  

"Jag känner stor tillit till dig som coach. Tillit till att du stödjer mig till att hitta hem till mig själv. Och hur gör du det, egentligen? Du är väldigt närvarande. Och tillåtande. Och så ställer du öppna frågor på ett sätt så att jag får klarhet i vad som är rätt just nu. Som den där: Vad vill du nu? Känna på tvivlet eller din kraft (essens) Svaret blev självklart. Finns det tillgång till essens, känn den. Stanna i den. Det är ju det som är livet. Livet känns lätt när jag blivit coachad av dig. Kan just nu inte komma på något som kunde vara bättre. Tack Linda." 

- Lennart Knutsson, massör och coach
 

"Förvirring är en upplevelse jag länge slagits mot och försökt ”fixa” genom att försöka hårdare, om jag anstränger mig mer så kommer jag komma till klarhet var min strategi. Detta dök upp flera gånger i våra sessioner och för varje gång blev det lite klarare att förvirringen är någonting jag behöver uppleva. 

Detta är för mig en enastående och frigörande upplevelse som inte endast gäller för förvirring utan går att tillämpa på alla inre upplevelser och känslor. Jag upplevde Linda själv som väldigt skarp och klar vilket hjälpte mig att släppa taget och ha tillit till processen. Med empati och nyfikenhet hjälpte hon mig om och om igen tillbaka till nuet och att märka hur den upplevelsen hela tiden förändras om jag tillåter vad som är."

- Adde

 

"Fantastiska Linda Granquist, några av dessa coach timmar har jag investerat i, en av de finaste gåvorna jag gett till mig själv. Hon har hjälpt mig att hitta min självkänsla, min inre kompass om hur jag vill leva mitt liv. Vad är rätt viktigt och riktigt för mig. När jag börjat hitta detta har jag funnit glädje och förnöjsamhet både hemma på jobbet, överallt. Nu mår som jag förtjänar 😊, bra alltså."

- Åsa Holmkvist

 
"Du har hjälpt mig enormt mycket att bara öppna upp allt som känns och alla tankar som jag inte pratar om och att våga vara den jag är och bara acceptera det som sker i mig. Din acceptans och stöd till vad jag går igenom har hjälpt mig att ge mig själv en större ödmjukhet och kärlek till mig själv i allt jag går igenom. Jag vågar vara mer av den jag är, vågar sätta mig emot den inre kritikern och ta fram ilska som jag mest tryckt undan tidigare! Jag ser också med klarare ögon vad det är som händer inom mig i olika situationer och vågar även lita på att det som känns i mig är sant vilket gör att jag har fått lättare att stå upp för mig själv och säga hur jag vill ha det! Det är ju så klart en process men känner att du gett mig goda verktyg att hantera situationer med en mindre självkritik som är fantastisk att slippa ibland!!"
 
- Anonym, arkitekt

 
"Jag fick förtroende för Linda för att hon ser och möter mig i mina känslor och vad som händer i kroppen. Det är verkligen ett möte mellan två själar. Jag har lärt mig mycket om Zen Coaching genom att Linda sätter ord och förklarar ur ett Zen Coaching-perspektiv vad som händer i mig."
 
- Johanna Hökerud Pantzar, gymnasielärare och egenföretagare 

 
"Utan att jag riktigt vetat hur, har det hänt massor med mig sen jag började mina samtal med Linda. Även om allt legat i mig hela tiden har hon hjälpt mig att ta fram det. Hon har hjälpt mig att sätta ord på - och även bilder till - mina känslor. Hjälpt mig att våga "känna på känslorna". Hon har hjälpt mig att hitta strategier för att stärka mig själv och hjälpt mig att bli medveten om min inre kritiker som tidigare ställt till så mycket oreda. Hon har hjälpt mig i att vara trygg i att sänka kraven på mig själv och känna att det är okej att jag inte har svar på allt. Mycket av allt det här har sedan hänt utan att jag riktigt förstått det i stunden - det har verkat undermedvetet i mig. Jag rekommenderar varmt besök hos Linda även om du inte "vet" vad problemet riktigt är eller exakt vad du behöver hjälp med."
 
- Elin Nyling, förvaltningsassistent

 
"Jag är så tacksam över sessionerna med Linda. Hennes närvaro, empati, intuition och kärleksfullhet skapar de bästa förutsättningarna för växande och lärande. Tack Linda."

- Helena Johansson, specialpedagog och mindfulnessinstruktör


Coaching sessions with Linda has been amongst the greatest gifts in my life! With her loving, accepting and very attuned presence she has supported and witnessed me in my deepest dives, and with great clarity she has challenged me when I was ready. Linda is a truly amazing coach and person - she makes my heart sing of joy!

- Jannicke Paus, leader of carehouse for elderly in Vidaråsen Camphill Norway


"I am thankful for the coaching sessions with Linda. She is very compassionate and engaged as a coach, which made me feel safe and encouraged to explore difficult emotions. The sessions have given me freedom from shame, guilt and old habits and brought me closer to myself. I feel free, open and a flowing love for myself and life. Thank you Linda"
 
- Yvonne Koper, cook and coach, Netherlands
 
"Linda met me with a level of empathy and compassion I found unsettling at first, perhaps because I didn't know someone could sense another so deeply. In a short time, Linda became a true confidant and support as I explored my own challenges and brought unconscious beliefs to light. Thank you Linda!"
 
- Price Stern, international coordinator, Sweden
 
"Under mina sessioner med Linda har jag fått hjälp i att utforska känslor jag tryckt undan och framförallt stöd i att titta på rädslor och föreställningar som hindrat mig från att leva mitt liv fullt ut. Jag har fått en djupare kontakt med mina olika delpersonligheter, påbörjat skapandet av en kärleksfull relation till mina olika delar och upplever idag en starkare helhet och gemenskap med min inre familj. Lindas sätt att guida mig har varit öppet, varmt och rättfram. Hon har inte låtit sig luras av mina undanflykter utan utmanat mig precis lagom när det behövts och gett störst effekt. Jag har känt mig trygg i vårt space och att det har funnits gott om förståelse och tillåtelse till att uttrycka min upplevelse. Jag har känt mig sedd, hållen och betydelsefull i våra möten. Något jag uppskattat extra mycket är hennes sätt att fira mina framsteg och den support jag fått i att finna mina egna resurser. Linda har inte bara funnits där med hennes totala närvaro under sessionerna, utan även stöttat mig i svackor tiden däremellan. Att något trott på mig och funnits där när jag själv har tvivlat har betytt enormt mycket för mig. Jag är så tacksam för alla de insikter jag gjort under våra sessioner och för alla verktyg jag nu bär med mig. Jag kan varmt rekommendera Linda som coach."
 
- Cindra Nyström
 

"Jag kunde utveckla min förmåga för ”self-inquiry”, att se vad som händer med olika verktyg och tekniker som djupt lyssnande, kraftfulla frågor och ”the 1-2-3 of being”. Varje session var väldigt bra strukturerad. Jag fick lära mig mycket av det. Det var också värdefullt att dela i slutet av varje session och kommunicera mellan sessioner. Det gjorde att jag kunde behålla energinivån. Dessa 10 sessioner skapade en bas för att gå djupare med arbetet och principerna för Zen Coaching. Det upplevde jag under Modul 1 som jag deltog för andra gången förra veckan.”

-Frédéric Pillot, civilingenjör